Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

o nama

O nama

Kad čovjek misli da zna......mogućnost spoznaje završava.

Al kad počne, neizrecivo da osjeća........potraga za znanjem nestaje.

Misija biodara je djeljenje i širenje istine.... istine koja ničim nije naša....mi je samo životom svojim svjedočimo...u jednom dugom lancu ljudskih nastojanja ka razumjevanju jedinstvene ljepote življenja.

Siniša Pavičić

Smisao pokretanja ideje biodar je mali doprinos promicanju spoznaje da kvaliteta, vrsta i količina hrane koju unosimo u organizam bitno određuje naš život. Ako želimo biti vitalni, zdravi i zadobiti unutarnji mir, moramo razumjeti da je vrsta prehrane od ključnog značenja. Prehrana svježom sirovom hranom je veoma važna, pogotovo u početku i zajedno sa pravilnim disanjem, kontemplacijom, koncentracijom, meditacijom vodi nas ka promjeni i jednom savim drugačijem načinu življenja. Duboki mir, jednostavnost, razumijevanje i sreća samo su neki znaci promjene, zadobivene harmonije duha i tijela i nove radosti življenja.

Svjedoci smo buđenja i sve većeg broja korisnika ovog načina prehrane u zadnjh 20 godina u SAD-u, Europi i cijelom svijetu.
Vrlo je važno istaknuti da prehrana sirovom hranom, bolje rečeno hranom u svom prirodnom obliku, nije cilj sam po sebi, nego tek jedan važan dio, ali ipak samo jedan dio prirodne higijene u postizanju harmonije nas samih i okoline u kojoj živimo.

To su naša iskustva, ali i razmjena iskustva sa ljudima koji su na ovom načinu prehrane i više desetljeća, od kojih su neki poznati autori, ljudi puni duha i sjajnog zdravlja.

Svi smo dobili sjajno zdravlje, zaista jedan život bez bolesti i spoznaju da bolest nije prirodan proces starenja, nego posljedica pogrešnih životnih navika.

Tu tako jednostavnu istinu moramo dalje prenositi, pokazati je svojim primjerom i životom, uvažavajući pravo izbora svakog čovjeka. Istina zaista nije vlasništvo, niti se može prisvojiti, možemo je samo živjeti i davati dalje za one koji žele čuti, koji traže. Tu jednostavnu istinu ljudskog života moramo uvijek sami spoznati, a ako je želimo zadržati za sebe, onda zaista ništa vrijedno nismo ni razumjeli.

Osnivači biodar-a, Sandra i Siniša, nakon završenog studija novinarstva i elektrotehnike u Zagrebu otišli smo u inozemstvo gdje smo živjeli više od 20 godina. Zadnjih 15 godina proučavamo utjecaj prehrane na cjelokupno zdravlje, a manje ili više od 12 godina smo na putu sirove prehrane i drugih, ali ne manje važnih, aspekata prirode življenja. Ovaj način življenja ne samo da donosi više energije ili kvalitetu življenja ili život bez bolesti, nego više od svega jednu savršenu i jednostavnu harmoniju življenja.

Prehrambeni proizvodi i oprema koje ćemo nuditi u Biodaru potiču iz našeg dugogodišnjeg iskustva u ovom načinu prehrane.

Nudit ćemo samo ono što i sami koristimo, kvalitetu u koju smo se uvjerili. Prehrambeni proizvodi nosit će oznaku kvalite sirova hrana-raw food i bit će isključivo bio-certificirani.

Biodar je ovlašteni uvoznik i distributer za proizvode tvrtki Vitamix , Tribest , Excalibur, Waterwise i Lifefood.