Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

novosti > ZeGeVege festival

ZeGeVege

ZegeVege-sajam

Pridružite nam se na još jednom, 9. ZeGeVege festivalu na Trgu bana Jelačića od 2 do 3. rujna 2016.

Štand biodara vas čeka i ove godine smo vam pripremili posebne popuste i veselimo se susretu sa vama.

Početkom rujna, u organizaciji udruge Prijatelji životinja, održat će se deveti po redu ZeGeVege festival. U petak 2. rujna od 9 do 21 sat i subotu 3. rujna 2016 od 9 do 19 sati svi će se posjetitelji moći pridružiti slavljenju života i još se jednom uvjeriti u važnost promicanja održivog načina življenja, odnosno dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.

Najmanje 50.000 posjetitelja i ove će godine obići izlagače zdrave hrane, ekoloških i drugih održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama, a izvođači i performeri koji podržavaju održiv način življenja i prava životinja nastupit će tijekom oba dana ZeGeVege festivala.

Na čak 100 štandova, deset više nego prošle godine, svoje će proizvode predstaviti brojni izlagači, a svoj rad predstavit će i neprofitne udruge i ekološki poljoprivrednici. Restorani s veganskom ponudom, besplatni kozmetički i frizerski tretmani, razne degustacije i promotivne prodaje, radionice kuhanja, ekološke inovacije, predavanja, dječji kutak s radionicama za najmlađe, projekcije dokumentarnih filmova, nagradna igra i slično dovoljan su razlog svima da ne propuste osmi za redom ZeGeVege.

Dođite na festival, družite se, veselite se, degustirajte i uživajte u atmosferi.

Vidimo se na biodar štandu!