Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

Web shop > Sokovnik za hladno prešanje > Green Star 3000 Deluxe > Sokovnik Green Star 3000 Deluxe
Sokovnik Green Star 3000 Deluxe

Sokovnik Green Star 3000 Deluxe

Cijena: 4 250,00 Kn
3 825,00 Kn
Ušteda: 10.00%
Cijena za gotovinu: 3.633,75 Kn

Sokovnik Green Star 3000 Deluxe

Green Star GS-3000 Deluxe sokovnik i uređaj za pravljenje jela

Besplatna dostava!

5 godina jamstva !

O Green Staru , model prije se zvao Green Life, nema se šta reći, zaista toliko provjeren, dokazan, dugovječan. Već dugi niz godina posjedujemo i sami GS-1000 i zaista je izvanredan.

Modeli GS-1000 i GS-3000 Deluxe su potpuno jednaki, a razlika je samo u tome kod modela GS-3000 Deluxe dolazi dodatno još u paketu nastavci za pripremu tjestenine ili raznih drugih oblika. Ako uzemte model GS-1000, ove nastavke možete i kasnije povoljno kod nas poručiti. Sada malo više o ovom čuvenom sokovniku, a dodatni info pogledajte svakako i pod GS-1000 jer se radi o istom modelu sa istom opremom, i malim dodatkom za tjestenine uz GS-3000.

U kvaliteti cijeđenja sokova hladnim prešanjem, stabljika celera, špinata, divljeg bilja, blitve, salata, mrkve, sve vrste voća, zaista možete uživati, jedna sasvim drugačija kvaliteta i okus nego li kod centrifugalnih sokovnika.

Green Star slovi kao jedan od najboljih sokovnika na svijetu i uređaj velikih mogućnosti za pravljenje jela. Koristeći ekskluzivnu tehnologiju dvostrukih zupčanika za najzahtjevnije zadaće s niskih 110 okretaja u minuti, superiorniju od svih konkurentskih, Green Starovi uređaji su vaš najbolji izbor. Zahvaljujući lakoći uporabe i jednostavnome čišćenju, Green Starovi sokovnici i uređaji za pravljenje jela nagrađivani su strojevi nenadmašne kvalitete.

Green Star GS-3000 Deluxe sokovnik i uređaj za pravljenje hrane dolazi s luksuznim kompletom dodataka za pravljenje soka i preradu hrane. Uključuje sljedeće dijelove: fino sito koje omogućuje cijeđenje soka s minimumom pulpe; grubo sito koje cijedi sok s više pulpe; posudu za usitnjene namirnice – za osnovnu obradu hrane; komplet za pravljenje ukusnih sirovih štapića od kruha i rižinih kolača; komplet za izradu tjestenine kojim se vaš Green Star uređaj u tren oka pretvara u uređaj za pravljenje tjestenine; ručno cjedilo koje osigurava potpunu kontrolu nad bistrinom soka i pladanj koji sprječava nezgodno kapanje soka po kuhinjskom stolu. Svi Green Star modeli također uključuju sljedeće praktične dodatke: staklenu posudu za sok, drveni i plastični štap za guranje i četku za čišćenje.

Uređaj također može napraviti omiljena jela, poput kore za pite od badema i datulja, paštete od orašastih plodova i povrća, umake od cijelog niza sastojaka, dječju hranu, slastice od zamrznutog voća i još mnogo toga. Izbor je na Vama.

Pogledajte video!

Paket GS-3000 Deluxe uključuje sljedeće dijelove:

 • sitno cjedilo
 • staklena posuda za sok
 • posuda za usitnjene namirnice
 • drveni štap za guranje
 • plastični štap za guranje
 • četka za čišćenje
 • grubo cjedilo
 • ručno cjedilo
 • pladanj protiv kapanja
 • dodatak za pravljenje štapića od kruha (rižinih kolačića)
 • dodatak za pravljenje tjestenine

Specifikacije:

 • 16,5 cm [širina] x 30,5 cm [visina] x 47 cm [dubina]
 • ugrađena ručka za nošenje
 • ugrađen spremnik za kabel
 • 110 okretaja u minuti
 • motor od 190 W ,220-240
 • težina 8,6 kg
 • 5 godina jamstva za kućnu uporabu

Više o dvozupčanoj tehnologiji:
Na samo 110 okretaja u minuti sok se minimalno zagrijava i stoga je   prvotna oksidacija odgođena, čime je dopuštena konzumacija bez žurbe, a u potpunosti osigurava iskoristivost svih hranjivih tvari. Nedavno nezavisno komparativno istraživanje o tome kako 5 različitih sokovnika utječe na postojanost soka pokazalo je da se temperatura jabuka od 15,5 °C nakon cijeđenja u Green Star sokovniku povećala za nešto više od četvrtine stupnja na 15,8 °C. Ostala 4 sokovnika povećala su temperaturu od 2 do više od 7 °C, u odnosu na početnu temperaturu voća.

U središtu svakog rotirajućeg zupčanika nalazi se niz povezanih mageta koji proizvode usmjereno magnetsko polje jačine 2600 gaussa, a kroz koje protječe sok tijekom procesa pravljenja soka. Dok teče kroz usmjereno polje, velike skupine molekula vode u soku se razbijaju u manje skupine. Manje skupine mogu vezati na sebe više minerala poput kalcija, kalija, natrija i magnezija nego veće skupine – što znači da možete dobiti hranjivije kapi soka u privremeno raspršenome obliku, koje tijelo može koristiti u duljem razdoblju.

Dugovalno infracrveno zračenje (FIR zračenje) je prirodan rezonantni raspon frekvencije vode i alergenih tvari, što uključuje i čovjeka. Mi je nazivamo frekvencijom životne snage (bioenergijom). Duljina dugovalnog infracrvenog zračenja se kreće od 0,7-1000 mikrona, a nalazi se tik iznad vidljivog djela svjetlosnog spektra. FIR zrake su dio obitelji one valne duljine koju koristimo u infracrvenoj fotografiji, mapiranju Zemljine površine te za navođenje projektila do željenog cilja. Naša koža zrači 9,36 mikrona FIR zračenja, što je veoma blizu rezonantnoj frekvenciji molekule vode - i to s pravom, jer naša tijela čini oko 70% vode. Dugovalno infracrveno zračenje je najsigurniji i najkorisniji izvor energije koji nam je dostupan.

Green Star smješta posebno oblikovan biokeramički materijal oko povezanih magneta smještenih u središtu dvostrukih rotirajućih zupčanika. Biokeramički spoj koristi mehaničku energiju iz okretanja dvostrukih zupčanika i za stvaranje FIR zračenja koje prodire u vodu unutar soka. Budući da voda prirodno rezonira na ovoj frekvenciji, molekule vode ne samo da primaju energiju FIR zračenja, nego je i same zrače, i na taj način krhkoj strukturi soka daju  dodatnu ravnotežu.

Pet uređaja u jednom!

1. Sokovnik za voće i povrće
Pravi sokove od cijelog niza svježeg voća i povrća, uključujući mrkvu, jabuku, repu i celer.

2. Sokovnik za pšeničnu travu, ljekovito i začinsko bilje
Pravi sokove od pšenične trave, bilja, klica i drugog lisnatog povrća, uključujući žitaričnu travu, peršin, kelj, špinat i lucernu.

3. Uređaj za usitnjavanje hrane
Povezuje i usitnjava, radi hranu za bebe, maslace od orašastog voća, sorbete od zamrznutog voća itd.

4. Uređaj za pravljenje krušnih štapića
Pravi ukusne sirove krušne štapiće i japanski kolač od riže.

5. Uređaj za pravljenje tjestenine
Jednostavno se pretvara u stroj za izradu tjestenine! (standardni uređaj GP-E1503 može praviti 3 vrste tjestenine; GS modeli mogu praviti 2 vrste tjestenine – kod GS-3000  je pravljenje tjestenine u standardnoj opremi, a kod GS-1000 i GS-2000 u dodatnoj).

 

E-mail