Baner
Baner

payway
plaćanje karticama
do 12 rata bez kamata

Dostava je besplatna
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

Sokovnik za hladno prešanje

Sokovnik za hladno prešanje

Cijena: 4 550,00 Kn
Cijena za gotovinu: 4.322,50 Kn

Sokovnik za hladno prešanje

Green Star Elite GSE 5000

Sokovnik za hladno prešanje ali i za pripremu i obradu sirove hrane.

Besplatna dostava!

5 godina jamstva !


Green Star Elite je najnoviji model glasovite linije sokovnika na svijetu  u seriji proizvoda po imenu Green Star, tvrtke Tribest iz USA. Već dugi niz godina potvrđen kao jedan od najboljih svijetskih sokovnika i kroz niz testiranja sa sličnim sokovnicima  postao je prepoznatljiv brend u svijetu sokovnika, ali i vrhunski uređaj za pripremu i pravljenje jela. Ima toliko informacija na internetu o Green Star-u da nam je možda i suvišno govoriti, osim da je zaista kvalitetan i sjajan.

Na temelju povratnih informacija dobivenih od vjernih kupaca i poznavatelja sokova i koristeći suradnju sa ljudima koji žive i promiču raw food, Tribest proizvođač serije Green Star sokovnika osmislio je novi sjajan model Elite 5000, koji još učinkovitije cijedi sok zahvaljujući revolucionarnoj primjeni tehnologije dvostrukih zupčanika kao i brojnim drugim poboljšanim značajkama.

Novi mehanizam velikih dvostrukih zupčanika (nazvanih Jumbo Twin Gears) u Green Star Elite sokovniku omogućuje takvo miješanje pulpe da se stanične membrane mogu otvoriti te tako osigurava izvlačenje više minerala iz namirnica.
Dobro poznat po uvođenju mehanizma dvostrukih zupčanika za proces cijeđenja soka u dvije faze – usitnjavanje i  cijeđenje pod pritiskom, Tribest sada predstavlja mehanizam velikih dvostrukih zupčanika s 3 faze dodavanjem faze miješanja u zupčanicima.

Video: pripremite sirovi umak od rajčice!

Video: pripremite smrznuti voćni sorbet!

Novi jedinstveni proces cijeđenja u 3 faze:

 • U 1. fazi se povrće i voće usitnjava i reže, i to polako, bez stvaranja štetne vrućine koja nastaje u centrifugalnim sokovnicima.
 • U 2. fazi se pulpa miješa kako bi se stanične membrane s lakoćom otvorile i dopustile izvlačenje više minerala iz namirnica. Dodavanjem faze miješanja između faza drobljenja i cijeđenja pod pritiskom, cijeđenje mekog voća postalo je mnogo lakše i učinkovitije.
 • U 3. Fazi slijedi proces cijeđenja pod pritiskom. Oblik zupčanika u ovoj fazi drukčiji je nego u fazi miješanja i oni ovdje svom snagom guraju namirnicu prema cjedilu, odvajajući sok od pulpe koliko je to god moguće, proizvodeći tako svježiji sok veće hranjive vrijednosti.

Sama činjenica da su veliki dvostruki zupčanici duži od drugih sličnih mehanizama na tržištu potvrđuje da se sok iz namirnice cijedi dulje vrijeme, čime se osigurava i više soka. Doista, Green Star Elite proizvodi donose i više soka od ostalih sokovnika koji se na tržištu smatraju vodećim po pitanju količine soka. To je očito i po vrlo suhoj pulpi koja se izbacuje iz stroja na kraju procesa.

Bio-magneti koji se nalaze u Green Star proizvodima i ovdje su smješteni unutar velikih dvostrukih zupčanika i osiguravaju izvlačenje više minerala u sok, čime se povećava bioiskoristivost, što znači da će vaše tijelo učinkovitije apsorbirati i i iskoristiti oslobođene minerale.

Ostale nove značajke uređaja Green Star Elite:

 • Novi mehanizam učvršćivanja – novi postupak sastavljanja i rastavljanja stroja klikom, koji cijeli proces čini brzim i lakim.
 • Jednostavno čišćenje – spajanjem dijelova osigurali smo da ovaj novi sjajan model ima manje pojedinačnih dijelova od drugih konkurentskih strojeva, što znači da imate i manje čišćenja.
 • Može se prati u perilici suđa – svi dijelovi Green Star Elite uređaja sada se mogu prati u perilici.
 • Ručka za nošenje – omogućuje lakše nošenje stroja od mjesta na kojem se čuva do kuhinje i radne ploče.
 • Lakši je – svi dijelovi uređaja Green Star Elite poput kućišta dvostrukih zupčanika i izlazne cijevi sada su lakši od svojih prethodnika.

Tehničke specifikacije:

 • 46,4 x 17,48 x 31,75 (dubina x širina x visina)
 • Motor max 200 W, 220-240 V
 • 110 okretaja u minuti
 • Težina: 8,0 kg
 • 5 godina jamstva za kućnu uporabu

Paket GSE-5000 Elite sadrži – sitno i grubo cjedilo za cijeđenje, dodaci za usitnjene namirnice, staklena posuda za sok, izlazna ručica za prilagođavanje, dodatak za pravljenje štapića od kruha, plastični i drveni štap za guranje, četka za čišćenje, pladanj protiv kapanja, cjedilo, detaljne upute, priručnik za korištenje uređaja Green Star Elite.

 

E-mail