Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

Web shop > Uređaji > Destilator vode Waterwise 4000
Destilator vode Waterwise 4000

Destilator vode Waterwise 4000

Cijena: 2 390,00 Kn
Cijena za gotovinu: 2.270,50 Kn

Destilator vode Waterwise 4000

Garantno jamstvo 24 mjeseca.

Kompaktan i prijenosan, mi iz biodar-a ga već imamo oko 7 godina i zaista je izvanredan. Napokon ne moramo više kupovati vodu upitne kvalitete i načina punjenja. Zašto da se više pitamo kakvu vodu pijemo, bolje da se sami pobrinimo za svakodnevnu čistu vodu, za smoothie, čajeve, kavu juhe, sokove ili bilo koje druge napitke. U talogu koji vam ostane na dnu inox bojlera destilatora saznaćete kakvu ste vodu do sada pili i to nas sve zaprepasti. A taj ostatak suhe tvari, taj talog godinama zatvara naše fine stijenke kapilara, crijeva i cijelog probavnog sustava. I to je veliki problem.

Voda je bitna za naše zdravlje, ali čista voda i o tome se danas sve više govori. 

Lagan i jednostavan, ovaj mali moćni aparat je svjetski putnik. Waterwise 4000 naširoko koriste volonteri Mirovnih Snaga diljem svijeta. Poput njih, možete imati opskrbu svježom, čistom destiliranom vodom bez štetnih sastojaka bez obzira gdje se nalazite. U vodi iz vodovoda često nalazimo ne samo ostatke štetnih taloga, minerala, kalcija, urana pijeska nego i još štetnijih ostataka pesticida i drugih kemijskih otrova nastalih modernom  industrijskom i poljoprivrednom proizvodnjom.  A  čista voda je toliko važna za naše zdravlje da toga nismo svi ponekad i dovoljno svijesni. Waterwise destilator vode omogućuje nam  čistu vodu, možete uživati bez brige, samo je ostavite u staklenoj posudi na dnevnoj svjetlosti.  Budući da ne zahtijeva montažu, instalacije ili priključke vode, Waterwise 4000 je kod kuće bilo gdje. Jednostavno napunite inox bojler sa vodom iz slavine, pritisnite gumb, i uskoro ćete uživati u najukusnijoj čistoj i osvježavajućoj vodi koju ste ikada probali.


Bez montaže, ugradnje ili potrebnih priključaka dobivamo u jednom ciklusu destilacije punjenje staklene posude od 4 litre za oko 4 sata. 

Kao i kod svih Waterwise destilatora, model 4000 kombinira parnu destilaciju s filtracijom aktivnim ugljenom, što rezultira optimalnom čistoćom vode. Automatsko gašenje nakon svakog ciklusa punjenja omogućuje jednostavno i sigurno korištenje noću kada su troškovi energije niži ili kada smo odsutni.


Model Waterwise 4000 je tako jednostavan za korištenje, robustan, pouzdan, i garancija vrhunske kvalitete poznatog proizvođača destilatora vode iz USA. Waterwise je obiteljska tvrtka sa dugim iskustvom i razvojem u proizvodnji uređaja za destilaciju vode već 35 godina. Servis za kupce i kvaliteta uređaja su zaista potvrđeni, što je i razlog da je tvrtka Waterwise postala poznati svijetski brend za destilatore vode. Model waterwise 4000 je tako kvalitetan i uspješan destilator vode da danas imamo na tržištu mnoge koji kopiraju ovaj model, od raznih proizvođača iz Kine, Koreje. Ali kao i uvijek to nije kvaliteta orginala.  

Specifikacije:

  • Paket Waterwise 4000 uključuje: destilator, staklenu posudu kapaciteta 4L za sakupljanje vode i 2 ugljena umetka dostatna za prvih 6 mjeseci, uputstvo na hrvatskom jeziku. Dodatne ugljene umetke, 6 komada u paketu možete posebno naručiti.
  • Kapacitet: 6 galona (22,7 litara) u 24 sata, ili 0,95 L/sat
  • Neto težina: 3,5 kg
  • Motor: 220-230 V/50Hz 800W

Dimenzije:

Visina 15 "(38 cm)
Promjer 9 "(23 cm)

  • 2-godišnje jamstvo 
  • CSA certifikat Kanada - USA
  • CE certififikat Europa

Animirane upute za uporabu pogledajte ovdje >>

E-mail