Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

info > uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Ukoliko Vas interesira proizvod kojeg trenutno nema na web trgovini, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom, kako bi vas informirali o datumu moguće kupnje i dostave. Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

 

KUPNJA

Odobravamo popust od 5% na sve proizvode za gotovinu. Plaćanje gotovinom podrazumijeva uplate virmanom, pouzećem i putem internet bankarstva. Molimo da prilikom plaćanja gotovinom u polje za dodatne napomene upišete način plaćanja (virman, pouzeće, internet bankarstvo).

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija "košarica" i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom (samo za teritorij Republike Hrvatske). Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku i iznos Vašeg računa će biti umanjen za artikal koji trenutno ne može biti isporučen. O dolasku artikla ćete biti pravovremeno obavješteni i troškove ponovne isporuke snosi biodar. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moj račun". Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom "Košarica".

NAPLATA/AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš porezni broj, JMBG ili MB, te naziv tvrtke ili obrta. 

Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju znatnih promjena tečaja zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

Kupci koji nisu iz Republike Hrvatske kupnju ostvaruju uplatom na devizni račun IBAN:HR78 2330 0031100447294 SWIFT:SOGEHR22.

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj listi Hrvatske Narodne banke.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na orginalnu cijenu istaknutu na našoj internet stranici.

SIGURNOST

Biodar d.o.o., Biodar internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Biodar d.o.o., Biodar internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


POŠTARINA

Poštarina za narudžbe do 300 kn iznosi 35,00 kuna, a ukoliko vrijednost naručene robe prelazi 300,00 kn roba će biti naplaćena i isporučena bez troška dostave. Dostava je besplatna ukoliko vrijednost naručene robe prelazi 300,00 kn. Sva roba dostavlja se ekspresno preko HP ekspres dostave.

Prilikom gotovinskog plaćanja pouzećem, za iznose iznad 300,00 kn, biodar d.o.o. ne snosi troškove naplate za uslugu platnog prometa definiranu od strane Hrvatske pošte.

DOSTAVA

Cijenjenim kupcima nudimo dostavu putem HP ekspres dostave. Rokovi dostave su od 2 do 3 radnih dana unutar Hrvatske. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

ISPORUKA U DRUGE ZEMLJE

Moguće je, molimo Vas da nas kontaktirate. Ukoliko želite kupiti bilo koji od proizvoda, raspitajte se kod vaše carinske ispostave koliko bi Vas koštala carina, špediterske i ostale usluge, s obzirom da to bitno poskupljuje sam proizvod.

REKLAMACIJE

U vašem paketu koji ćete primiti nalazi se račun za robu koju dobivate. U slučaju da ne dobijete račun u skladu s narudžbom ili dobivenom robom:

1. Napišite pismo sa navedenim punim imenom, adresom, brojem telefona, e-mail adresom, koje artikle vraćate (količina, veličina itd.), opis zašto vraćate i što želite da učinimo (mijenjati za drugi proizvod, povrat novca itd.).

2. Vašu pošiljku sa pismom vratite na adresu: Biodar d.o.o., Bijenik 1b, 10000 Zagreb. Osigurajte se tako da pošiljku obavezno pošaljete uz potvrdu o primitku pošiljke. Tako ćete biti sigurni da je vaša pošiljka sigurno isporučena i na pravoj adresi. Ako pošaljete paket bez potvrđenog uručenja, nitko neće biti odgovoran za gubitak ili oštećenje vaše pošiljke. Molimo vas da svakako prihvatite ovaj savjet!

Biodar d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni u našoj internet trgovini ispravni. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom, informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Kupčevo je pravo da vrati proizvod u sljedećim slučajevima:

• dostava proizvoda koji nisu naručeni,

• dostava proizvoda koji su oštećeni,

• dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke.

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

NAKNADA ZA PONOVNO NARUČIVANJE

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo razmjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

OSTALI UVJETI

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom. Račun šaljemo u paket-pismu ili naknadno poštanskom službom.

Biodar d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

NOVI KORISNIK

Da biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik.

Postupak prijave vrlo je jednostavan i zahtjeva minimum Vaših osobnih podataka.

Podatke sa zvjezdicom (*) molimo obvezno popunite.

Vaši podaci potrebni su nam kako bi tvrtka Biodar d.o.o. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu.

Na kraju postupka prijave nudi Vam se opcija primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl.

Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.

Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke Biodar d.o.o. i Vas kao našeg korisnika.

• preko elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zadovoljstvo će nam biti da nam se javite:

• ukoliko imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga željeli bismo znati za njih, tako da možemo poboljšati našu uslugu,

• ako trenutno na skladištu nemamo proizvod za koji ste zainteresirani, javite se kako bi isti naručili u skoroj budućnosti,

• ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,

• kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju!