Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

proizvodi > Akcija: Sokovnik Solo Star 3

Akcija: Sokovnik Solo Star 3

Solo Star 3 - Sokovnik i uređaj za pripremu jela

Akcija do isteka zaliha!

Stara cijena: 2760,00 kn.

Nova cijena: 2346,00 kn!

Sokovnik-Solo-Star-3Akcijski poopust za ovaj proizvod moguće je ostvariti isključivo putem telefonske ili e-mail narudžbe! Molimo da nas kontaktirate za detalje.

Zahvaljujući modernom načinu hladnog prešanja sa samo 80 okretaja u minuti, sokovnik Solo Star učinkovito radi sve sokove od voća i povrća. Posebno i jedinstveno rješenje tvrtke Tribest za ovaj tip sokovnika se očituje u velikom svrdlu i dvostrukom izlazu kod prešanja soka, čime dobivamo još više soka i time si dugoročno smanjujemo troškove. Zahvaljujući tehnici hladnog prešanja sa samo 80 okretaja u minuti, sok se praktično ne zagrijava. Zato je kvaliteta soka posebna, jer cijeđenjem soka hladnim prešanjem čuvamo potrebne vitamine, minerale i visoko vrijedne enzime. Radi toga sok možemo spremiti i u hladnjak za kasniju konzumaciju do 48 sati, mada je uvijek bolje konzumirati ga odmah.

Posebno je provjeren za lisnato zeleno povrće kao celer, komorač, peršin, špinat, blitva, matovilac ali i za sokove od svih vrsta voća koje tako jednostavno radi. Solo Star često zovu sokovnik za izdanke mlade pšenice, jer se ovaj sok pokazao kao izvanredan za naše zdravlje.

Solo Star 3 također možete koristiti za druge poslove u vašoj kuhinji. Solo Star nije samo sokovnik, nego i super uređaj za pravljenje, homogeniziranje i pripremu jela. Sa dodatcima koji su u paketu sa sokovnikom možemo učinkovito kreirati naša svakodnevna jela poput dječije hrane, sorbeta, sladoleda, pasti, špageta, namaza i mnogo toga drugoga.

Model Solo Star 3 je naša preporuka za početak. Odnos cijene i kvalitete je odličan i jako dobar za mala domaćinstva koje žele ne samo da prave sokove nego da imaju i uređaj za pravljenje i homogeniziranje jela. Robustan motor i profesionalne kvalitete tvrtke Tribest USA je garancija jednog dugotrajnog prijateljstva i znatnog učinka za naše zdravlje.

Značajke

  • Kućište bez BPA i stvrdlo i dvostruki izlaz kod prešanja sokova gotovo bez BPA
  • Redizajniran umetak za zaključavanje poklopca za jednostavnije pričvršćivanje i izvlačenje
  • Visok prinos soka u kombinaciji s velikom stvrdlom i dvostrukim izlazom kod prešanja (gruba i fina obrada)
  • Niska brzinom od 80 okretaja u minuti osigurava da se sok ne zagrijava ili oksidira, te čuva hranjive sastojke i krhke enzime
  • Odvojiva električna utičnica
  • Nova crna boja koja sprječava mrlje te uvodi gladak i moderniji stil ovom klasičnom sokovniku