Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

novosti > Koliko je važna kvaliteta vode

Koliko je važna kvaliteta vode koju pijemo...

Waterwise 4000Koliko je važna kvaliteta vode koju pijemo i kakvu bi vodu trebali piti?

Voda ne samo da je čistač našeg tijela, nego i učestvuje u svim životnim procesima u našem organizmu, omogućuje prijenos informacija putem nervnih stanica. Voda - to je život.
Kada sami destiliramo vodu, što je i najbolji način dobivanja čiste vode u domaćinstvu i pogledamo nakon destilacije u loncu ostatak suhe tvari, bivamo zapanjeni izgledom i ostatkom ovih tvrdih nakupina, kao ljepilo, pravi vapnenac. Kamenac, vapno, sulfati, magnezij... I zaista, zaista nije čudo da nam tijelo tako brzo propada i stari.

Uz destilator vode Waterwise 4000 možete si osigurati čistu vodu svaki dan. Model Waterwise 4000 je tako jednostavan za korištenje, robustan, pouzdan, i garancija vrhunske kvalitete poznatog proizvođača destilatora vode iz USA. Waterwise je obiteljska tvrtka sa dugim iskustvom i razvojem u proizvodnji uređaja za destilaciju vode već 35 godina. Servis za kupce i kvaliteta uređaja su zaista potvrđeni, što je i razlog da je tvrtka Waterwise postala poznati svijetski brend za destilatore vode.

Više o samom uređaju pročitajte na sljedećem linku.