Dostava je besplatna 
za sve narudžbe iznad 300 kn!

Radno vrijeme:

pon-pet 09.00-17.00

Kontakt:

Kaptol 25

Tel: 01 3739-082

Mob: 091 938 19 59

info@biodar.hr

novosti > Nova knjiga

Nova knjiga

Cijenjeni kupci,

nova-knjiga

Od sada u biodar web-shopu možete naći jedinstvenu sirovu vegansku kuharicu „Hvala, ne kuham: praktični vodič za (sirove) gurmane novog doba“ autorice Marine Zrnić koja i sama vodi takav način života više od tri godine te u ovoj knjižici dijeli s vama svoje praktično iskustvo. Marina vodi blog o sirovoj prehrani i održivosti „Figgy Piggy i Veličanstvena Smokva“ te se bavi pripremom sirove hrane.  

Recepti u ovoj kuharici su prilagođeni našem podneblju, koriste lokalno, organsko i svježe voće i povrće te ostale namirnice koje su lako dobavljive i svima dostupne. Također, sva 24 niskomasna i gurmanska recepta su prilagođena sastojcima svakodnevnom sirovom jelovniku s posebnim naglaskom na optimalnu količinu masnoća u gurmanskim jelima. U receptima autorica ne koristi ulja, rafinirane zaslađivače niti ostale ne-cjelovite namirnice, ali daje mogućnost za korištenje nekolicine odabranih.

U svakom receptu naći ćete napomenu koja daje ideje i opcije za zamjenu nekih sastojaka, ili vam daje smjernice kako učiniti svoj jelovnik raznovrsnim, improvizirati u sirovoj kuhinji, te otkriti nove namirnice, a preispitati one koje već koristimo.

Prije samih recepata, autorica dijeli svoja iskustva na 100% sirovoj prehrani te joj prilazi iz novog kuta gledanja demisticirajući sam način prehrane i promišljajući prihvaćene dogme.

Kliknite na sljedeći link za više informacija o (ne)kuharci.